Populaire analist voorspelt stijging van 1.000 procent voor Solana in 2025

De populaire analist Inmortal voorspelt binnen twee jaar een stijging van ruim 1.000 procent voor Solana. Op het moment van schrijven staat de Solana koers op 23,43 dollar en Inmortal voorziet voor 2025 een koers van 250 dollar. Opvallend genoeg is diezelfde analist voor de komende maanden wat minder optimistisch over de concurrent van Ethereum.

“Solana gaat eerst naar 20 dollar voordat we een SOL koers van 40 dollar zien”, aldus de analist.

Hoe gaat Solana met 1.000 procent stijgen?

Voor ons is het natuurlijk het meest interessante om te weten waarom Inmortal verwacht dat Solana in 2025 op een koers van 250 dollar staat. Er zijn immers duizenden analisten op Twitter te vinden die roepen om gigantische koersstijgingen voor de munten die zij in hun portfolio hebben.

Wat dat betreft moeten we toegeven dat de analyse van Inmortal op dit moment een beetje tekortschiet. De analist lijkt voor zijn onderbouwing voor de koersexplosie van Solana vooral te wijzen naar EOS, een min of meer gefaald project dat vooral in 2017 populair was.

“Het jaar is 2025 en Solana staat op 250 dollar. Degene die roepen dat Solana net als EOS was verlaten de crypto-industrie voorgoed”, aldus Inmortal. Op basis van dit bericht lijkt Inmortal vooral een gigantisch vertrouwen te hebben in de technologie van Solana.

Dat vertrouwen kan Inmortal baseren op het feit dat de technologie van Solana ogenschijnlijk een stuk betrouwbaarder is dan voorheen. In het eerste kwartaal van 2023 viel de blockchain slechts eenmaal stil en Solana is het tweede kwartaal zonder kleerscheuren doorgekomen.

Momenteel niet optimistisch over Solana

Voor de komende maanden is Inmortal echter minder optimistisch over de Solana koers. In de door hem gepubliceerde grafiek op Twitter zien we in augustus een daling tot onder de koers van 20 dollar voor SOL, om vervolgens het positieve momentum weer op te pakken.

Op basis waarvan de analist dat voorspelt laat zich wederom raden, omdat hij verder weinig indicatoren gebruikt als onderbouwing. Mogelijk kijkt de analist hiervoor naar de macro-economische omstandigheden.

Voor vanavond (20.00u Nederlandse tijd) staat er namelijk weer een rentebesluit van de Amerikaanse Federal Reserve op het programma. De verwachting is dat zij wederom met een renteverhoging van 0,25 procent op de proppen komen.

Langzaam maar zeker neemt door die renteverhogingen de druk op de Amerikaanse economie en daarmee op de financiële markt toe. Ook de Bitcoin koers lijkt om die reden moeite te hebben om de grens van 30.000 dollar te bewaken.


Thom heeft een juridische achtergrond, maar heeft de focus na zijn rechtenstudie volledig op bitcoin gelegd. Nu vult hij zijn dagen vooral met het lezen en schrijven over bitcoin. Thom bewaart zijn bitcoin niet thuis, maar in meerdere veilige kluizen. Verder heeft hij sinds kort ook een eigen nieuwsplatform.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.