Willy Woo: ‘Bitcoin kan 135.000 dollar waard worden in volgende cyclus’

De bitcoin koers is vandaag weer iets gedaald, maar op lange termijn blijven veel analisten optimistisch. Willy Woo verwacht dat bitcoin ‘gewoon’ minimaal 100.000 dollar waard wordt in de volgende cyclus. Sterker nog, Woo noemt 135.000 dollar een logische verwachting. Dat vertelde Willy Woo gisteren in een interview met Max Keiser, te zien vanaf ongeveer 12:30.

Analist Woo ziet de toekomst zonnig in

Willy Woo heeft grote verwachtingen: ‘Als ik een gok mag doen, verwacht ik dat bitcoin meer dan 100.000 dollar waard wordt. Ik denk dat 135.000 dollar een logische verwachting is, gebaseerd op eerdere cyclussen.’

Woo houdt rekening met een ruime marge: ‘Ik kijk naar een prijs van tussen de 100.000 dollar en 250.000 dollar, afhankelijk van de lengte van deze bull market.’

Hoewel de bitcoin prijs aan het dalen is, blijft de koers boven de 200-dagen Moving Average. Dat is het voortschrijdend gemiddelde van de afgelopen dagen. En volgens Willy Woo is dat ook een positief teken. Over het belang van dit gemiddelde lees je ook in onze laatste bitcoin koersanalyse.

Gegevens uit de blockchain combineren met technische analyse

Willy Woo staat op Twitter bekend om zijn uiteenlopende koersanalyses. Doorgaans vergelijkt hij gegevens uit de bitcoin blockchain met de huidige koers. En daaruit trekt hij vervolgens interessante conclusies. Een van zijn indicatoren is bijvoorbeeld de NVT Signal, daarin vergelijkt Willy Woo de waarde van bitcoin transacties in verhouding met de prijs.

Een andere indicator van Woo is de difficulty ribbon, waar we ook ooit eerder over hebben geschreven. De difficulty ribbon kijkt naar de moeilijkheidsgraad om bitcoins te minen. Volgens Woo geeft deze data vrij nauwkeurig aan wanneer de bitcoin koers een bodem heeft bereikt, en wanneer het dus tijd is om bitcoin te kopen.

Wat denk jij van de voorspelling van Willy Woo? Denk jij dat bitcoin 135.000 dollar kan halen, of heb je een andere verwachting?


Frank Smits heeft zijn master behaald in Communicatie- en Informatiewetenschappen. Zijn specialisme is het analyseren van de koers. Frank voorziet een grote rol voor bitcoin in de digitale samenleving. Bekend van o.a. Twinkle Magazine en Internet Marketing Unie.

Bezoek mijn Linkedin

Reacties
  • Volgens mij is het naar de kloten

    8 maart 2020
  • Willy Woo is een klootzak die binnen kort zijn eigen kloten zal moeten opvreten

    8 maart 2020