Win 5x bitcoin hardware wallet Trezor Model T ter waarde van 180 euro

BTC Direct en SatoshiLabs, bekend van hardware wallet Trezor, werken samen om bitcoin nog simpeler te maken. Om dit te vieren geven wij 5x een Trezor Model T weg.

Win een Trezor Model T

Om deze samenwerking te vieren, verloot BTC Direct vijf Trezor Models T ter waarde van 180 euro. Wat je hier voor moet doen? Heel simpel:

  • Koop cryptocurrency bij BTC Direct tussen nu en 8 augustus 2020.

Onder alle gebruikers die in deze periode crypto kopen, verloten wij vijf hardware wallets. Om bitcoin, ethereum, XRP of andere coins bij BTC Direct te kopen, heb je een account nodig. Als je nog geen account hebt, dan kun je je hier aanmelden.

Meld je aan

Trezor Model T

Jouw bitcoins, ethers en altcoins veilig opslaan is nog nooit zo makkelijk geweest. De Trezor Model T is het nieuwste vlaggenschip van Satoshi Labs. De hardware wallet komt met een gemakkelijk te bedienen touchscreen en is helemaal klaar voor de toekomst met de USB-C aansluiting en microSD kaart ingang. De veiligheid van het apparaat is verbeterd, omdat het invullen van de PIN nu op het scherm kan met behulp van het touchscreen.

Als je eenmaal een Trezor hardware wallet hebt, dan koppel je deze met één knop aan je BTC Direct account. Bekijk hieronder hoe dat werkt of lees hier een uitgebreid stappenplan.


Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.