Tweedaagse bitcoin evenement Baltic Honeybadger, altcoins niet welkom

Er zijn elk jaar veel bitcoin- en blockchain conferenties en bijeenkomsten over de hele wereld. De een is nog groter dan de andere. Op veel van deze conferenties zijn vertegenwoordigers van ICO’s, STO’s en blockchainprojecten aanwezig.

De Baltische Honeybadger-conferentie pakt het anders aan. Dit evenement is alleen bedoeld voor alles wat met bitcoin te maken heeft. Het evenement vindt plaats in Riga vanaf zaterdag 14 september tot en met zondag 15 september.

Bitcoin maximalisten

De Baltische Honeybadger-conferentie is een groot en invloedrijk bitcoin evenement en wordt gehouden in Riga, Letland. Honeybadger trekt veel invloedrijke mensen aan, die vooral geïnteresseerd zijn in de filosofie en de technologie achter bitcoin.

Het doel van de conferentie is om een ​​educatief evenement te creëren met spraakmakende sprekers van over de hele wereld van met verschillende achtergronden. De sprekers variëren van technische ingenieurs en cybersecurity professionals tot bedrijfseigenaren en schrijvers.

Veel grote namen

Tijdens de vorige twee edities van Honeybadger zijn er al veel gedreven en gepassioneerde bitcoin maximalisten van over de hele wereld langsgekomen om te spreken. Denk aan mensen zoals Andreas Antonopoulos, Elizabeth Stark, Adam Back , Peter Todd, Tuur Demeester, Tone Vays, Giacomo Zucco, Eric Lombrozo en anderen. Hierdoor heeft de conferentie een goede reputatie opgebouwd binnen de bitcoin wereld.

Dit jaar zal Baltic Honeybadger worden bezocht door onder anderen Adam Back, Jimmy Song, Rodolfo Novak, Murad Mahmudov, Max Keizer, Saifedean Ammous, Samson Mow.

Cypherpunk

Het idee achter Honeybadger is gevormd door het cypherpunk gedachtegoed. Kort gezegd draait het bij cypherpunk om het behoud van privacy en daarvoor worden middelen zoals cryptografie, politiek, filosofie en wiskunde ingezet. Voor vrijwel elke cypherpunk is bitcoin dan ook de enige cryptocurrency die telt.

Daarom zijn er geen promoties van verschillende altcoins, ICO’s, banken en andere op blockchain-gebaseerde slangenolie (letterlijk vertaald van de website van Honeybadger). Onderwerpen zoals Lightning Network, Bitcoin-regulering, beveiliging, investeringen, handel, etc. worden besproken.

Bitcoin bijeenkomsten worden ook gekenmerkt door het sociale karakter. Er zijn veel lezingen, mogelijkheden tot een-op-een gesprekken en panels. Maar veel bezoekers omschrijven de informele afterparty als het hoogtepunt van de conferentie.

De conferentie vindt plaats in Riga, Letland, van 14 tot 15 september 2019. Kaartjes kosten ongeveer 300 euro voor het hele weekend en kunnen worden gekocht met Bitcoin of fiat op de officiële site: https://bh2019.hodlhodl.com/.

Betaal je met bitcoin? Dan is een kaartje 250 euro.

Koop Bitcoin

BTC Nieuws is uiteraard ook van de partij.

Delen:

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.