Dit zijn de 5 beste Bitcoin Black Friday deals van 2022

Morgen is het weer zo ver: Black Friday. En hoewel we niet kunnen beloven dat crypto morgen in de aanbieding is en de koersen dalen, hebben we wel veel mooie deals gevonden. In dit artikel vertellen we je over de beste kortingen en aanbiedingen voor alles rondom Bitcoin en crypto.

Black Friday is komen overwaaien vanuit de Verenigde Staten. Vandaag is Thanksgiving en morgen Black Friday, de dag waarop Amerikanen genieten van een vrije dag en kunnen winkelen tegen flinke kortingen.


The Bitcoin Standard | 46% korting

Schrijver Saifedean Ammous schetst met zijn tweeluik onze economische en monetaire realiteit en hoe we hier zijn gekomen.

Zijn eerste boek is het Engelstalige The Bitcoin Standard uit 2020 en dit is het best verkochte bitcoin boek ooit. Wil je meer weten over de opkomst van een gedecentraliseerde, apolitieke, vrije markt alternatief van onze centrale banken? Wil je je in het debat tegen CBDC’s wapenen met argumenten?

Dan raden wij The Bitcoin Standard aan, nu voor maar 11,95 euro.

Lees meer


Ledger Nano X 3-pack | 11% korting

Heb je je coins nog op buitenlandse exchanges staan? Foei! Na alle hacks en faillissementen van dit jaar is het wellicht handiger om je coins zelf op te slaan. De meest populaire wallet hiervoor is de Ledger Nano X. Deze kan namelijk met bluetooth verbinding maken met je telefoon. Handig!

Nu in de aanbieding, een collectie bestaande uit drie gekleurde wallets. Misschien een voor jezelf, en de andere twee voor Sinterklaas en de Kerstman? Dit pakket is afgeprijsd van 447 euro naar 399 euro!

Bekijk aanbieding


SafePal S1 | 14% korting

De best geprijsde hardware wallet ter wereld, is nu tijdelijk nog beter geprijsd. Voor 59,95 euro heb je de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Beheer al je favoriete cryptocurrency’s met één apparaatje. SafePal is de enige hardware wallet waar het wereldberoemde Binance in heeft geïnvesteerd.

Koop nu


CRYPTOTAG Starter Kit | 23% korting

Op zoek naar een premium product om je private keys veilig mee te bewaren? Wij raden de CRYPTOTAG Zeus Starter Kit aan. Deze is en de CRYPTOTAG Zeus uitbreiding zijn beiden tijdelijk verkrijgbaar met 23% korting. Hierdoor komt de prijs op 99 euro voor de CRYPTOTAG Starters Kit.

Kijk snel


Tradingview | 60% korting

Elke zichzelf respecterende trader heeft een abonnement op Tradingview. Dit is een populair platform om koersgrafieken te analyseren. Elke denkbare indicator en tool is beschikbaar op Tradingview en deze biedt niet alleen inzicht in crypto, maar ook in aandelen, forex en grondstoffen.

Kortom, het complete plaatje. De 2022 Tradingview Black Friday- en Cyber ​​Monday-deals kunnen klanten tot 60% besparen op alle abonnementen. Deze aanbieding is geldig voor zowel nieuwe als bestaande klanten.


Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.