Exchanges

Dit zijn de 5 beste Bitcoin Black Friday deals van 2022

Morgen is het weer zo ver: Black Friday. En hoewel we niet kunnen beloven dat crypto morgen in de aanbieding is en de koersen dalen, hebben we wel veel mooie deals gevonden. In dit artikel vertellen we je over de beste kortingen en aanbiedingen voor alles rondom Bitcoin en crypto.

Black Friday is komen overwaaien vanuit de Verenigde Staten. Vandaag is Thanksgiving en morgen Black Friday, de dag waarop Amerikanen genieten van een vrije dag en kunnen winkelen tegen flinke kortingen.


The Bitcoin Standard | 46% korting

Schrijver Saifedean Ammous schetst met zijn tweeluik onze economische en monetaire realiteit en hoe we hier zijn gekomen.

Zijn eerste boek is het Engelstalige The Bitcoin Standard uit 2020 en dit is het best verkochte bitcoin boek ooit. Wil je meer weten over de opkomst van een gedecentraliseerde, apolitieke, vrije markt alternatief van onze centrale banken? Wil je je in het debat tegen CBDC’s wapenen met argumenten?

Dan raden wij The Bitcoin Standard aan, nu voor maar 11,95 euro.

Lees meer


Ledger Nano X 3-pack | 11% korting

Heb je je coins nog op buitenlandse exchanges staan? Foei! Na alle hacks en faillissementen van dit jaar is het wellicht handiger om je coins zelf op te slaan. De meest populaire wallet hiervoor is de Ledger Nano X. Deze kan namelijk met bluetooth verbinding maken met je telefoon. Handig!

Nu in de aanbieding, een collectie bestaande uit drie gekleurde wallets. Misschien een voor jezelf, en de andere twee voor Sinterklaas en de Kerstman? Dit pakket is afgeprijsd van 447 euro naar 399 euro!

Bekijk aanbieding


SafePal S1 | 14% korting

De best geprijsde hardware wallet ter wereld, is nu tijdelijk nog beter geprijsd. Voor 59,95 euro heb je de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Beheer al je favoriete cryptocurrency’s met één apparaatje. SafePal is de enige hardware wallet waar het wereldberoemde Binance in heeft geïnvesteerd.

Koop nu


CRYPTOTAG Starter Kit | 23% korting

Op zoek naar een premium product om je private keys veilig mee te bewaren? Wij raden de CRYPTOTAG Zeus Starter Kit aan. Deze is en de CRYPTOTAG Zeus uitbreiding zijn beiden tijdelijk verkrijgbaar met 23% korting. Hierdoor komt de prijs op 99 euro voor de CRYPTOTAG Starters Kit.

Kijk snel


Tradingview | 60% korting

Elke zichzelf respecterende trader heeft een abonnement op Tradingview. Dit is een populair platform om koersgrafieken te analyseren. Elke denkbare indicator en tool is beschikbaar op Tradingview en deze biedt niet alleen inzicht in crypto, maar ook in aandelen, forex en grondstoffen.

Kortom, het complete plaatje. De 2022 Tradingview Black Friday- en Cyber ​​Monday-deals kunnen klanten tot 60% besparen op alle abonnementen. Deze aanbieding is geldig voor zowel nieuwe als bestaande klanten.

Deel
Jerrymie Marcus

Jerrymie Marcus heeft een journalistieke achtergrond en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce en VPRO.

Recente artikelen

Crypto recap 2 februari: ETH en BTC stijgen na renteverhoging, en Bitcoin geaccepteerd in Zuid-Afrika

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij…

5 uur geleden

Ex-adviseur Chinese centrale bank: heroverweeg crypto-ban

Huang Yiping, een voormalig adviseur van de People's Bank of China (PBoC), vindt dat de…

7 uur geleden

Bitcoin analyse: mogelijk meer groene candles in het vooruitzicht

In mijn analyse van afgelopen dinsdag bespraken we twee scenario's: een bullish en een bearish…

9 uur geleden

Zuid-Afrikaanse retail-gigant accepteert Bitcoin in 1.628 winkels door het hele land

De Zuid-Afrikaanse boodschappenboer Pick n Pay accepteert vanaf nu Bitcoin-betalingen via het Lightning Network in…

11 uur geleden

Meta CEO Zuckerberg blijft ondanks verlies van 13,7 miljard dollar geloven in de Metaverse

Het Meta van CEO en oprichter Mark Zuckerberg blijft ondanks een verlies van 13,7 miljard…

12 uur geleden

Bitcoin, Ethereum en andere crypto’s stijgen na renteverhoging Verenigde Staten

Bitcoin steeg vannacht heel even naar 21.800 euro en Ethereum was vannacht zelfs 1540 euro…

14 uur geleden