Bitcoin Amsterdam is begonnen: deze interviews kan je vandaag verwachten!

De Bitcoin Conferentie is neergestreken in Amsterdam! 12, 13 en 14 oktober is dit dé bitcoinhoofdstad van de wereld. Bitcoiners vanuit de hele wereld zijn op dit moment in Westergas in Amsterdam om hier te spreken over de meest notoire cryptocurrency ter wereld.

Wat kan je van ons verwachten?

Het mediateam van BLOX zal alle dagen aanwezig zijn om verslag te doen van het laatste nieuws. Er komen veel grote sprekers naar dit evenement, en op deze nieuwssite – in combinatie met onze socials en het YouTube kanaal – kan je de laatste uitspraken en ontwikkelingen volgen.

Wij krijgen daarnaast de unieke mogelijkheid om de meest invloedrijke personen in de Bitcoin wereld te interviewen. Deze interviewkandidaten zullen we in de aanloop naar Bitcoin Amsterdam bekend maken op onze media kanalen. In de loop van de dag hebben we al drie belangrijke interviews op de planning staan, die in de loop van de dag gepubliceerd worden.

Wie?

Het eerste interview is met ‘Mr Bitcoin’ Martijn Wismeijer, marketing manager van General Bytes, de grootste producent van Bitcoin automaten. Hij praat in dit interview over reguleringen en huidige markt voor deze Bitcoin ATM’s. Hij vond het in Nederland zo bont worden dat hij zijn koffers heeft gepakt en naar Portugal verhuisde.

Vervolgens spreken wij Lena Shah, een Amerikaanse die al veel bereikte in haar crypto carrière. Zo maakte zij de eerste bitcoin mining pool in Californië die volledig op hernieuwbare energie liep. Ze runde Binance US, de Amerikaanse tak van de grootste crypto exchange in de wereld. En nu werkt ze bij Zest Protocol, de allereerste on-chain Bitcoin kapitaalmarkt.

Het derde interview is met de gebroeders Peter en Bert Slachter over de toegankelijkheid van de Bitcoin sector. Zij willen af van de ‘ons kent ons’-cultuur en Bitcoin meer laagdrempelig maken. Meer interviews zullen in de loop van de dag – en de rest van de dagen volgen.


Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.