weekend

Bitcoin weekoverzicht: Satoshi in het woordenboek, goud of bitcoin en Dr Doom spreekt

Geen tijd gehad om het cryptonieuws te volgen deze week? Geen zorgen, onze vrienden van BLOX maken elke week een video van zestig seconden om je bij te praten.

BLOX is de nieuwste gratis crypto app voor iOS en Android. Volg de koersen van de bekendste cryptocurrency zoals bitcoin, ether en XRP. Vind je het een mooi instapmoment? Koop dan direct je favoriete coin. En als je tevreden bent met je winst kan je je coins meteen weer verkopen. Simpeler kan haast niet.

En als je je nu aanmeldt met de actiecode BITCOIN, dan krijg je je gratis 5 euro om mee te traden. Ruim 5.000 Nederlanders gingen je al voor.

Lees alles over BLOX

Wat is er allemaal besproken?

  • Soms lees je over ontwikkelingen waarvan je zeker weet dat die gaat zorgen voor de volgende bullrun en waardoor bitcoin x100 gaat. Dit is daar eentje van 😉 Het woord satoshi is toegevoegd aan het Oxford English Dictionary. To the mooooooon!
  • Opmerkelijke passage op de website van De Nederlandsche Bank: Als het hele systeem instort, biedt de goudvoorraad een onderpand om opnieuw te beginnen. Goud is namelijk het ultieme appeltje voor de dorst: het vertrouwensanker voor het financiële stelsel, aldus DNB. Wij denken dat ze beter een ander plan ₿ kunnen hebben.
  • Dr. Doom op de praatstoel, Nouriel Roubini: ‘Misschien is bitcoin een gedeeltelijke waardeopslag, maar het is geen rekeneenheid, het is geen betaalmiddel, het is niet schaalbaar. Ondanks de rally eerder dit jaar is bitcoin 60% in waarde verloren sinds zijn piek. Ik zie bitcoin nergens naar toe gaan.’
Delen:

Toon is hoofd Marketing & Communicatie bij BTC Direct. Zo nu en dan maakt hij er graag de tijd voor vrij om een bijdrage te leveren aan deze nieuwssite. Toon schrijft dan vooral over de opmerkelijke gebeurtenissen en zet zijn overtuigingskracht in om bitcoin onder het grote publiek bekend te maken. Hij was onder meer te gast bij de Telegraaf, Marketingfacts, Satoshi Radio, Frankwatching en Bitcoin Magazine.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.