Populaire coin OMG Network vanaf vandaag verkrijgbaar in de app BLOX

OMG! Dat betekent voor velen Oh My God, maar voor de cryptogemeenschap iets anders. OMG Network is een cryptocurrency die al jaren stevig in de top 100 staat op het gebied van totale marktwaarde. En vanaf vandaag is OMG verkrijgbaar in de alles-in-één cryptocurrency app BLOX. Maar wat is OMG, en wat kan je ermee?

Wat is OMG?

OMG omschrijft zichzelf als een vertrouwensloze, non-custodial tweedelaags oplossing om Ethereum sneller en schaalbaarder te maken.  Denk daarbij aan goedkopere betalingen en een betere verwerking van DeFi op de blockchain.

Het protocol belooft een verwerking van duizenden transacties per seconde, voor slechts één derde van de gebruikelijke kosten op het Ethereum netwerk. Ook belooft OMG een vermindering van 99 procent van energiekosten voor het verwerken van transacties, en is het mogelijk om decentrale applicaties (dApps) te ontwikkelen.

Ambitieuze woorden, maar OMG zet ook daad bij woord. Zo biedt het protocol nu onderdak voor de stablecoin tether (USDT). Tether is samen met bitcoin de meestgebruikte cryptomunt, als je kijkt naar het handelsvolume. De stablecoin heeft geen eigen blockchain, maar wordt verspreid op verschillende blockchains beheerd. Toen bekend werd dat OMG ook aan het rijtje werd toegevoegd, steeg de koers met 100 procent op één dag!

OMG, de koers doet het ook fantastisch

Over de koers gesproken, OMG is met recht een coin van ‘had ik toen maar gekocht’. Hieronder zie je de koers van OMG uitgedrukt in euro. Van het dieptepunt van maart tot aan het hoogtepunt van augustus is de prijs met ruim 2.570 procent gestegen!

Maar ook in verhouding met bitcoin is OMG hard gestegen. Hieronder zie je dat de koers van OMG vergeleken met bitcoin met 1.093 procent is toegenomen! In de periode tussen mei en augustus is de waarde van OMG harder gestegen dan bitcoin.

Wat is BLOX?

BLOX is de alles-in-één cryptocurrency app voor je smartphone. Handel bliksemsnel in de populairste cryptomunten. Of je nu voor een euro koopt of duizend euro kwijt kan, jij bepaalt je inleg. En ben je jouw telefoon verloren? Geen probleem, het enige wat iemand kan doen is het geld overmaken naar je eigen bankrekening. Meer weten? Check hier de website van BLOX.

Of download de app direct:


Frank Smits heeft zijn master behaald in Communicatie- en Informatiewetenschappen. Zijn specialisme is het analyseren van de koers. Frank voorziet een grote rol voor bitcoin in de digitale samenleving. Bekend van o.a. Twinkle Magazine en Internet Marketing Unie.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.