Crypto platform Binance stopt in Nederland, jouw alternatief: BLOX

Binance heeft aangekondigd te stoppen in Nederland. Dit betekent dat Nederlanders vanaf nu geen nieuwe accounts meer kunnen openen. Vanaf 17 juli kunnen Nederlanders alleen nog maar coins van het tradingplatform afhalen.

Waarom stopt Binance in Nederland?

Cryptobedrijven in Nederland moeten een registratie behalen bij de Nederlandsche Bank. Om deze registratie te kunnen behalen moeten cryptobedrijven aan Nederlandse standaarden voldoen.

De Nederlandsche Bank kan met deze registraties toezicht houden op het Nederlandse cryptolandschap. Hier zijn kosten mee gemoeid, geregistreerde bedrijven betalen hier miljoenen per jaar voor.

Deze registratie is niet alleen verplicht voor Nederlandse bedrijven, maar ook voor internationale bedrijven die de Nederlandse markt willen bedienen.

Volgens dit bericht van Binance is het niet gelukt om deze registratie te regelen. Dit betekent dat Binance de Nederlandse markt niet meer mag bedienen.

Help, ik heb een account bij Binance!

Heb jij een account bij Binance? Dan heb je nog een maand om je coins van de beurs te halen. Overweeg dan je coins over te maken naar een passend alternatief voor Binance: BLOX. Speciaal voor jou hebben wij de gratis BLOX-overstapservice gelanceerd.

Stap gratis over op BLOX ➜

Eenvoud en veiligheid

BLOX is een Nederlandse app en is gebouwd om crypto zo eenvoudig mogelijk te maken. In tegenstelling tot Binance voldoet BLOX aan alle eisen om de Nederlandse markt te mogen bedienen.

Bij BLOX zijn je coins veilig, en de app is makkelijk in gebruik.

Mooie woorden, maar hoe wordt de veiligheid dan gegarandeerd? Simpel, alleen jouw bankrekening is gekoppeld aan jouw BLOX-account. Dit betekent dat er alleen geld naar dat specifieke bankrekening gestuurd kan worden vanaf BLOX.

Hoe werkt dit? In BLOX heb je een kluis, en hier kan je je Bitcoin, altcoins en euro’s op storten. Als je wil kan je crypto kopen en verkopen binnen de beveiligde omgeving van BLOX.

Om de veiligheid van je coins te garanderen, blijft al je crypto in je kluis, totdat je ze verkoopt. Dan kan je het geld overmaken naar je bankrekening. Dit is een waterdicht systeem en geen hacker kan bij je coins.

BLOX verlaagt alle tarieven naar 0,25%

Eenvoudig, veilig én goedkoop traden? Vanaf nu handel je bij BLOX tegen 0,25% transactiekosten. Heb jij nog funds op Binance staan? Met de overstapservice van BLOX stuur je je coins binnen een paar minuten naar BLOX.

Lees hier meer ➜
Delen:

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Reacties
  • Geld dit ook voor België?

    16 juni 2023
  • Is dit ook voor België of enkel Nederland?

    16 juni 2023

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.