Bekende analist zegt dat bitcoin nog één laatste golf moet doorstaan voor 120.000 dollar

Dave The Wave voorspelde de ineenstorting van bitcoin in 2019 met redelijke precisie. Hij zegt dat bitcoin nog een laatste test moet doorgaan voordat de rally naar 120.000 dollar ingezet kan worden.

Groeicurve voorspelt veel goeds

In een nieuwe tweet zegt de analist, die met het pseudoniem Dave the Wave door het online leven gaat, er een gigantische symmetrische driehoek bitcoin omhoog kan duwen. Dit zei hij vorige maand al en hij is vandaag met een update gekomen. Ofja, vorige maand, hij volgt dit patroon al sinds augustus 2019 en tot nu toe lijkt het te kloppen.

‘Wat als de belangrijkste weerstandslijn die voor het eerst werd geïdentificeerd een steun zou worden voor de prijs om in de loop van het vierde kwartaal langzaam naar de logaritmische groeicurve te groeien? Dit zou perfect zijn voor een toekomstige run… ‘

Trend vanaf top 2017

Maar wat zien we in zijn grafiek? Dave the Wave heeft een witte stippellijn getrokken over de vroegere weerstand. Dit is de bovenkant van de driehoek en de lijn begint op de top van de bullrun in 2017. Deze lijn loopt de hele bearmarkt van 2018 en 2019 door.

Daaronder heeft hij een logaritmische groeicurve geplaatst (de groene bolvormige stippellijn) en deze komt samen met die witte weerstandslijn op 31 december 2020. Rond die datum komt ook de onderkant van de driehoek (groene onafgebroken lijn) samen. Het punt waarop al deze lijnen samenkomen zou volgens de analist de echte bullmarkt moeten ontbranden. En dit opent de weg naar een bitcoin koers van 120.000 dollar. Die 120.000 dollar is op deze charts niet te zien, maar daar eindigt de (parabolische) groeicurve.

Accumuleren tot eind dit jaar

Stel dat de koers het script van Dave the Wave weer volgt, of dat hij het goed heeft voorspeld (kies maar), dan is het tijd nu tijd om bitcoin te kopen. Investeerders hebben nog een aantal maanden in de koopzone voordat bitcoinmania begint en je tante om hulp vraagt om bitcoin te kopen.


Toon is hoofd Marketing & Communicatie bij BLOX. Zo nu en dan maakt hij er graag de tijd voor vrij om een bijdrage te leveren aan deze nieuwssite. Toon schrijft dan vooral over de opmerkelijke gebeurtenissen en zet zijn overtuigingskracht in om bitcoin onder het grote publiek bekend te maken. Hij was onder meer te gast bij NOS, RTLZ, De Telegraaf, FD, Marketingfacts, BNR, Quote, Satoshi Radio en Bitcoin Magazine.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.