Crypto recap 24 maart: Do Kwon opgepakt, SHIB-verbranding versneld, Binance hervat handel

Iedere dag bespreekt Axel in zijn video de laatste ontwikkelingen in de crypto markt aan de hand van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Het is tijd om te kijken naar het laatste nieuws.

In de video van vandaag brengt Axel je weer binnen een paar minuten op de hoogte van allerlei nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Zo werd vandaag bekend dat Do Kwon, oprichter en CEO van de ingestorte stablecoin Terra (LUNA), in Montenegro is gearresteerd. Kwon ontvluchtte Zuid-Korea na een arrestatiebevel en bleef maandenlang spoorloos. Daarnaast gaat Axel het hebben over de liquiditeit van Bitcoin, die momenteel in lijkt te zakken.

Verder geeft Axel je een update over de bug bij cryptobeurs Binance en bespreekt hij de gang van zaken bij Siba Inu, want het tempo waarmee er momenteel SHIB uit de roulatie worden gehaald is razendsnel gestegen. Wat is hier aan de hand?

Do Kwon is eindelijk terecht

De oprichter van de omstreden stablecoin-uitgever Terra (LUNA), Do Kwon, is gearresteerd in Montenegro na maandenlang op de vlucht te zijn geweest. Dit meldt het Koreaanse Yonhap News Agency. De voormalige Terra-topman is geïdentificeerd aan de hand van zijn identiteitsbewijs met foto, maar de politie wacht nog op de resultaten van een vingerafdrukscan om zijn identiteit te bevestigen. Een van Kwon’s medewerkers is ook gearresteerd.

Filip Adzic, de minister van Binnenlandse Zaken van Montenegro deelde het nieuws op Twitter. Kwon werd maanden geleden beschuldigd van misdaden door zowel de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) als de Zuid-Koreaanse autoriteiten, omdat hij het vermeende brein zou zijn achter een scam van meerdere miljarden dollars.

Blijf op de hoogte!

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video niet alleen leuk, maar wil je ook meer weten over crypto? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Contentspecialist gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur met een vlotte pen en een gedegen kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!


Annina verdiept zich al geruime tijd in de wereld van crypto en blockchain en is vastberaden om alles te weten te komen. Daarom duikt ze regelmatig in de wereld van Bitcoin, altcoins en alles daaromheen. Haar bevindingen vertaalt ze naar begrijpelijke artikelen, zodat ook jij snel op de hoogte bent.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.