Crypto recap 28 december: verdachte activiteit Alameda wallets, en Bitcoin marathon voor Bitcoin legende

In deze video behandelt Jari de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Jari brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat het hebben over verdachte activiteiten van Alameda Research. Dit is een bedrijf wat gekoppeld was aan de crypto exchange FTX en ook opgericht is door Sam Bankman-Fried.

Daarnaast gaat Jari het hebben over een Bitcoin marathon die is georganiseerd door de weduwe van een Bitcoin legende.

Marathon voor Hal Finney

Hal Finney is een legende binnen de crypto industrie. Op 11 januari 2009 was Finney bijvoorbeeld de eerste die een tweet over Bitcoin plaatste. En naast de eerste tweet over Bitcoin, was Finney ook de eerste ontvanger van een transactie. Satoshi Nakamoto stuurde Finney op 12 januari 2009 als test 10 Bitcoin. 

Helaas kwam Hal Finney in 2014 te overlijden aan de ziekte ALS, maar hij is nog niet vergeten. Fran Finney, de weduwe van de legendarische Hal Finney, organiseert via Twitter een benefietmarathon voor haar overleden man. Het evenement zal plaatsvinden onder de naam ‘Running Bitcoin’ en het doel is om geld op te halen voor onderzoek naar ALS.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.