Crypto recap 30 november: Brazilië komt met crypto wet, Dominica met eigen crypto

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over twee landen die beseften dat ze niet meer om crypto heen konden: Brazilië en Dominica.

Na zeven jaar schaven aan een crypto-wet, hebben Braziliaanse politici de wet eindelijk goedgekeurd. De volgende en bovendien laatste stap is een handtekening van de president. In de video hoor je hier meer over.

Daarnaast komt Dominica, een eiland dat een stuk boven Brazilië ligt, zelfs met een eigen cryptomunt.

Dominica kondigt DMC aan

Dominica, een eiland boven Zuid-Amerika, gaat binnenkort een eigen cryptomunt lanceren. Het land heeft verschillende munten op het TRON-netwerk al geïmplementeerd als betaalmiddel, maar daar komt nu ook een eigen coin bij: DMC (Dominica Coin).

Naast de nieuwe crypto heeft Dominica een andere ‘primeur’, namelijk de DID (Dominica digital identifier). Dit lijkt op een ‘know-your-customer’-identificatie om bankrekeningen te openen, leningen aan te vragen of andere financiële handelingen uit te voeren. Wat deze munt en de DID inhouden zie je in de video van vandaag!

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.