Bitcoin Cyber Monday 2021: bekijk de beste crypto deals

Wist je dat een hardware wallet de veiligste manier is om je crypto’s te beheren? Heb je er nog geen, dan hebben we goed nieuws voor jou. Tijdens Cyber Monday profiteer je van de beste crypto deals in onze webshop. Wees er snel bij, de kortingen gelden alleen vandaag nog!

Check alle deals

Een wallet zo dun als je pinpas: 13% korting op Coolwallet

Wat als je jouw hardware wallet gewoon in je portemonnee kan stoppen? De Coolwallet is zo dun als je pinpas, neem je cryptomunten overal naartoe. Alleen vandaag nog krijg je 13% korting op de Coolwallet S en de spiksplinternieuwe Coolwallet Pro. En bestel je voor 23:30? Dan heb je jouw wallet morgen binnen.

Bekijk deal

BitBox02: 10% korting

Maak je vaker gebruik van desktop of laptop, dan is de BitBox02 juist ideaal. Voor de echte bitcoin-maximalist is de Bitcoin Only edition ideaal. De wallet heeft beperkte firmware waardoor je alleen bitcoin kan bewaren. Minder code betekent minder zwakheden, en dus uitermate veilig als je alleen bitcoin beheert.

Bekijk deal

Boek vooruitgang met deze deals

Meer over bitcoin leren? Alleen vandaag nog krijg je 25% korting op naar Nederlands vertaalde boeken. Neem bijvoorbeeld De Bitcoin Standaard, nu voor slechts 20,63 euro!

Bekijk deals

Wat is Cyber Monday?

Cyber Monday is net als Black Friday komen aanwaaien uit de Verenigde Staten, en verwijst naar de eerste maandag na Thanksgiving. In tegenstelling tot Black Friday richt Cyber Monday zich vooral op aanbiedingen op webshops. En ook op BTC Direct Shop regent het dus kortingen! Ga snel naar de webshop voor de beste deals:

Check alle deals


Frank Smits heeft zijn master behaald in Communicatie- en Informatiewetenschappen. Zijn specialisme is het analyseren van de koers. Frank voorziet een grote rol voor bitcoin in de digitale samenleving. Bekend van o.a. Twinkle Magazine en Internet Marketing Unie.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.