Voorspel wat Oranje doet op EK en verdien 5X 100 euro in BLOX

Vanwege het komende EK geeft BLOX vijf keer 100 euro weg. Hoe win je? Door een paar goede voorspellingen te doen over het EK. Daarnaast kun je ook andere toffe prijzenpakketten winnen.

Het mooie? De vragen zijn net zo simpel als BLOX.

Meedoen is simpel

Het prijzengeld zal gestort worden op je BLOX-account. Dit betekent dus dat je een account nodig hebt bij BLOX om mee te doen. Meedoen mag met maximaal één BLOX-account per persoon. Gebruik je persoonlijke vouchercode om je te identificeren, en vergeet daarbij ook de streepjes niet.

Daarnaast heb je minimale kennis van Oranje en voetbal nodig. Onder alle goede inzendingen (of die er het dichtste bij zitten), wordt vijf keer 100 euro handelstegoed verloot. Je voorspellingen maken kan vanaf maandag 7 tot en met vrijdag 11 juni om 16:00 uur. Daarna sluit het formulier. Gewonnen? BLOX stuurt je een mailtje.

Ga naar de website om mee te doen en je antwoorden in te vullen:

Doe mee en win

Andere prijzenpakketten

Maar dat is niet alles, elke dag dat Nederland speelt kun je mooie prijzenpakketten winnen. De inhoud is natuurlijk een verrassing. Meedoen? Volg BLOX op social media en reageer op de verschillende posts. De eerste wedstrijd van Oranje is op zondag 13 juni.

Heb je gewonnen? Dan neemt BLOX contact met jou op via een privé-bericht. Succes!


Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.