Beheer je ether met blochaintelefoon van Sirin Labs

Het wordt straks makkelijker om ether te beheren met de blockchaintelefoon Finney van Sirin Labs. Sirin Labs gaat namelijk een samenwerking aan met MyEtherWallet, een online wallet-aanbieder voor het beheren van ether en ERC-20 tokens. Dat blijkt uit een Twitterbericht van Sirin Labs van 21 maart:

De samenwerking tussen Sirin Labs en MyEtherWallet is tot stand gekomen omdat beide bedrijven graag de adoptie van cryptocurrency willen stimuleren. Of in andere woorden, de bedrijven willen dat het eenvoudiger wordt voor mensen om kennis te maken met cryptocurrency. De CEO van Sirin Labs is Zvika Landau, hij is blij met de samenwerking: ‘Wij zien deze integratie als een stap verder naar een groter marktaandeel voor beide bedrijven, omdat de twee producten elkaar aanvullen.’

Blockchaintelefoon van Sirin Labs

De afgelopen maanden hebben we veel geschreven over HTC en Samsung. Dat komt omdat de Samsung Galaxy S10 en de HTC Exodus beiden een ingebouwde cryptowallet hebben. Ook het wat onbekendere Sirin Labs heeft een soortgelijke telefoon op de markt gebracht, de Finney,  waarmee het mogelijk is om cryptocurrency te beheren.

Net zoals de HTC Exodus heeft de Finney een ingebouwde cold storage wallet. Dat betekent dat de toegang naar de cryptocurrency’s niet online gaat, maar via een afgesloten onderdeel in het apparaat. Dit maakt het beheren van ether en andere cryptomunten stukken veiliger.

De telefoon kwam eind vorig jaar op de markt, maar de plannen bestonden al veel langer. Eind 2017 kwam Sirin Labs in het nieuws omdat zij Lionel Messi hebben gestrikt als influencer. De wereldbekende voetballer tekende een deal om Sirin Labs en de blockchaintelefoon Finney op de markt te brengen.

Wil jij weten hoe je eenvoudig ether kan beheren? Neem dan eens een kijkje op deze pagina:

Lees meer over ethereum wallets
Delen:

Frank Smits heeft zijn master behaald in Communicatie- en Informatiewetenschappen. Zijn specialisme is het analyseren van de koers. Frank voorziet een grote rol voor bitcoin in de digitale samenleving. Bekend van o.a. Twinkle Magazine en Internet Marketing Unie.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.