Werken bij een bitcoinbedrijf? Check onze vacatures

Altijd al willen werken bij een bitcoinbedrijf? BTC Direct biedt die kans. Er is een divers aanbod aan verschillende vacatures. Ligt je hart bij programmeren? Of ben jij helemaal thuis in de wereld van influencers? Of help je liever klanten met het gospel van bitcoin? BTC Direct zoekt talent op alle fronten.

Verdubbeling aantal medewerkers

Twee weken geleden werd bekend dat BTC Direct een investering van 11 miljoen euro heeft ontvangen. CEO van BTC Direct Mike Hutting zei destijds al dat het team waarschijnlijk zal verdubbelen: ‘Ons team bestaat nu uit 50 personen, maar dat zal de komende 18 maanden waarschijnlijk verdubbelen. We zijn actief op zoek om openstaande vacatures op het gebied van softwareontwikkeling en andere rollen in te vullen.’

Veel vacatures

Om deze groei kracht bij te zetten, maar vooral om het overzichtelijk te houden is er een nieuwe vacaturewebsite bijgekomen. Daar staan nu al de volgende vacatures op:

IT:

Marketing:

Ontwikkeling

Klanten

Voorgrond revolutie

Het team bestaat nu uit 50 getalenteerde professionals, maar om alle doelen te bereiken, zal dat binnen 12 tot 18 maanden verdubbelen. Werken in een snel groeiend bedrijf is niet voor iedereen weggelegd. Het vergt flexibiliteit en een hoge mate van verantwoordelijkheid.

Maar wat krijg je daarvoor terug? Om te beginnen heb je een ticket op de voorste rij voor de bitcoin revolutie. Daarnaast wordt er veel samen gesport (Viking Run!), zijn er leuke uitjes, wordt er gegamed en wordt elk idee serieus genomen. Een impressie van de sfeer vind je op ons Instagram account.

Internationale omgeving

Eigenlijk zijn er twee voertalen, Nederlands en Engels. Bij BTC Direct werken mannen en vrouwen uit alle windrichtingen. De standplaats is Nijmegen, maar voorlopig werkt iedereen vanuit huis.

Kan je niet wachten om een verschil te maken in de cryptowereld? Of staat je vacature hier niet tussen maar wil je toch contact met ons leggen? Stuur dan een mailtje naar careers@btcdirect.eu of neem een kijkje op onze carrière website.

Check vacatures

 

Delen:

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.