Warner Music wil live concerten in de metaverse van The Sandbox

Warner wil een virtueel concert houden in de metaverse van The Sandbox. Het idee is dat er live concerten worden gegeven door beroemde artiesten uit de stal van Warner Music.

Het beroemde platenlabel heeft al virtuele LAND-percelen gekocht in de metaverse van The Sandbox. Op deze percelen moeten vervolgens virtuele concerten worden gegeven.

Veel grote artiesten

Warner Music heeft de details met betrekking tot de artiesten die zullen optreden in de nieuwe musical Metaverse niet gespecificeerd, maar er staan veel grote namen onder contract. Denk aan gerenommeerde muziekartiesten zoals Ed Sheeran, Coldplay, Madonne, Elektra, Erato Lizzo en Red Hot Chilli Peppes. Ook James Blunt staat onder contract, maar als je van kattengejank houdt, kan je beter CryptoKitties kopen.

Volgens het persbericht is deze samenwerking uniek voor zowel The Sandbox als Warner Music. Dit wordt namelijk de allereerste keer dat Warner Music iets doet met NFT’s en de metaverse.

Een nieuwe laag in de metaverse

Oana Ruxandra, de chief digital officer & EVP, Business Development bij Warner Music Group:

‘Onze samenwerking met The Sandbox voegt een nieuwe laag van mogelijkheden toe in de metaverse, met het eigendom van het virtuele onroerend goed. Als first-mover heeft Warner Music het equivalent van onroerend goed aan het strand in de metaverse veiliggesteld. In het LAND zullen we blijvende, meeslepende sociale muziekervaringen ontwikkelen die de beperkingen van de echte wereld trotseren en onze artiesten en hun fans in staat stellen om als nooit tevoren te communiceren.’

Even tussendoor. De metaverse van The Sandbox ziet er uit als een PS3-versie van GTA met Minecraft poppetjes:

Muzikaal themapark

Terug naar het nieuws over Warner. Ze willen hun stukje digitale grond niet alleen gebruiken voor concerten maar ook voor een virtueel muzikaal themapark.

‘Als voormalig entertainmentmanager ben ik erg verheugd dat een van de grootste muziekbedrijven ter wereld met enkele van de meest getalenteerde artiesten zich bij The Sandbox voegen om talentgerichte ervaringen te creëren,’ aldus Bertrand Levy van Global Partnerschappen bij The Sandbox.

Samenwerken met grote namen

The Sandbox is verschillende samenwerkingsverbanden is aangegaan met toonaangevende namen in verschillende sectoren, waaronder Snoop Dogg, Steve Aoki en Adidas. Qua gamingcrypto’s, zijn alleen Decentraland en Axie Infinitie groter.

In het persbericht staat overigens ook dat de percelen rondom het landgoed van Warner Music snel te koop zal zijn. Mocht je luidruchtige buren willen, dan is dit misschien wel iets voor jou.

Om te investeren in de metaverse van The Sandbox, Axie Infinity of Decentraland, hoef je niet direct een stuk digitale grond te kopen. Je kan ook investeren in de bijbehorende cryptocurrency’s. Deze zijn allemaal verhandelbaar op het tradingplatform van BTC Direct.

Gratis metaverse crypto’s

Investeer op onze kosten in de metaverse! Vandaag krijg je 10 euro gratis van ons om bijvoorbeeld te investeren in de crypto’s van The Sandbox, Axie Infinity of Decentraland. Maak snel een account aan op het handelsplatform van BTC Direct en vul onderin het aanmeldscherm bij vouchercode ‘NIEUWS’ in. Hiermee krijg je direct 10 euro cadeau van ons.

Geef mij 10 euro

Delen:

Frank Smits heeft zijn master behaald in Communicatie- en Informatiewetenschappen. Zijn specialisme is het analyseren van de koers. Frank voorziet een grote rol voor bitcoin in de digitale samenleving. Bekend van o.a. Twinkle Magazine en Internet Marketing Unie.

Bezoek mijn Linkedin

Reacties
  • James Blunt staat onder contract, maar als je van kattengejank houdt, kan je beter CryptoKitties kopen.!!!
    Jammer.

    28 januari 2022