Win crypto op valentijnsdag!

De dag van de liefde staat weer voor de deur. Op 14 februari geeft de hele wereld elkaar extra aandacht en daar komen ook cadeautjes bij kijken. Normaal gebeurt dit met bloemen of kaarten, maar BLOX heeft iets extra’s om weg te geven: crypto! Maar wat moet je hiervoor doen?

Laat je van je meest creatieve kant zien

Ben jij een echte crea bea? Dan heb jij al een voorsprong. De Valentijnsactie van BLOX vereist deze keer een klein beetje creativiteit: je maakt namelijk kans met romantische poëzie.

Schrijf een gedicht, een liefdesbrief of maak de vurigste rap. De beste inzendingen maken kans op toffe prijzen, van BLOX sokken tot crypto tegoed tot een diner voor twee!

Ga naar de socials

Zet je creatie vervolgens op Insta, Twitter of Facebook. Gebruik de hashtag #cryptolove en vergeet daarbij ook niet om BLOX te taggen. Word jij uitgekozen? Dan maak je kans op de volgende prijzen:

De hoofdprijs is een 75 euro dinerbon en ieder 25 euro BLOX tegoed voor jou en je geliefde. Daarnaast zijn er wat prijzen te winnen voor de opvolgende winnaars. Zo gaat er nog vijf keer 25 euro crypto tegoed over de toonbank en 5 paar té gekke crypto sokken.

Succes!

Hoofdredacteur gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur met een vlotte pen en een gedegen kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.