Satoshi Radio en LekkerCryptisch lanceren Nederlandstalige nieuwsbrief: Bitcoin Alpha

Iedereen heeft een mening over bitcoin, cryptocurrency en altcoins. Elke dag hoor je wel van een nieuwe munt die de wereld op zijn grondvesten zal doen schudden, of schrijft een journalist over hoe bitcoin de wereld zal doen smelten. Allemaal ruis, en ruis leidt af van waar het echt om gaat: jezelf beschermen tegen inflatie. Daarom hebben Bart Mol en de gebroeders Slagter een nieuwe, betaalde nieuwsbrief in het leven geroepen.

Welk nieuws is belangrijk?

Initiatiefnemer Bart Mol over nieuwsbrief Bitcoin Alpha:

‘We merken dat het voor veel mensen niet te doen is om alle podcasts, twitterberichten en artikelen in de gaten te houden. Daarnaast is het voor veel mensen moeilijk om in te schatten of een nieuwsfeit echt belangrijk is of dat het toch FUD is.’

Er is dus veel informatie beschikbaar. Ga maar eens na: Er zijn tientallen podcasts waarvan de ene nog beter dan de andere, je kan YouTube niet meer openen of je ziet grote kanalen allemaal altcoins aansmeren, en dan hebben we het nog niet eens gehad over alle drek die op social media voorbijkomt. Bitcoin Alpha gooit hier een filter overheen.

Een voorsprong op de rest

‘Wat we met Bitcoin Alpha willen doen is de informatie en gedachtes die we hebben in ruwe vorm te versturen naar de abonnees,’ aldus Mol. ‘Deze informatie zal later in gepolijste vorm alsnog zijn weg vinden naar de podcast en de website. Dat is wat Alpha is, een voorsprong op de rest.’

De nieuwsbrief kost 20 euro per maand en abonnees ontvangen de nieuwsbrief drie keer per maand. Mocht er urgent nieuws zijn, dan wordt de frequentie omhoog geschroefd.

Delen:

Jerrymie Marcus heeft een journalistieke achtergrond en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce en VPRO.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.