Bitcoin koers analyse: wat verwachten wij van de cryptocurrency markt in 2019?

Het was weer een interessante week. Voor wie tussen de cadeau’s, het gourmet en Home Alone 1 t/m 4 tijd had om naar de koers te kijken, zag een wispelturige prijs. De bitcoin koers ging namelijk op en neer. In dit artikel kijken we vooral vooruit. Wat verwachten wij van 2019? Daarnaast staan we even stil bij de laatste week van 2018.

Wat verwacht BTC Direct van de cryptomarkt in 2019?

Gaan we to the moon? Of nog even de bearmarkt in? Medewerkers van BTC Direct doen een boekje open over hun verwachtingen van 2019 (en wensen je een fantastische jaarwisseling). Wat je in ieder geval kan verwachten komend jaar:

  • Regulering: Bakkt en ETF’s komen er aan
  • Doorontwikkeling van de fundamentals van bitcoin
  • Duidelijkere kaders voor tokens: wanneer is iets een equity/utility/security token?
  • Gaan we weer een all time high halen of is het toch nog even wachten op de block halving van 2020?

Lijkt dit je een mooi moment om bitcoin te kopen? Ben je optimistisch of eerder bearish over 2019?

Bitcoin kopen of verkopen

De koers van week 52

Op vrijdag 21 december begon de koers van bitcoin met 3.600 euro. Maar die dag zakte de koers binnen een uur al met 100 euro. Op zaterdag en zondag liet de koers twee mooie groene candles zien, op beide dagen steeg de koers met 100 euro binnen het uur. Maar dat was niks vergeleken met kerstavond, toen steeg de koers uit het niets met 300 euro. Helaas kon de koers dit niet vasthouden, de komende dagen zakte de koers weer met honderden euro’s.

Wij hebben overigens ook een jaaroverzicht geschreven van BTC, ETH, XRP, BCH en LTC. Benieuwd wat de koers in 2018 heeft gedaan?

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

 

Delen:

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.