BTC Direct genomineerd voor beste bitcoin broker van Nederland, stem nu!

BTC Direct is door Cash Cow genomineerd voor beste bitcoin broker van Nederland. Dit is de eerste keer dat Cash Cow crypto gerelateerde awards uitdeelt, een erkenning van de groei en professionaliteit van de cryptocurrency branche van Nederland.

Davy Stevens, CEO van BTC Direct:

Wow, we zijn genomineerd voor een prijs! En de timing kan niet beter. We staan namelijk aan de vooravond van een bitcoin revolutie. Wij willen niet dat dit stilletjes voorbij gaat, een crypto award zorgt wat dat betreft voor meer aandacht voor onze revolutie. Als wij op het podium komen te staan is dat een bevestiging dat Nederland klaar is voor bitcoin en dat wij klaar zijn om Nederland daarbij te helpen.

De meeste stemmen gelden en BTC Direct kan jouw stem goed gebruiken! Er kan tot 21 september (12.00 uur) gestemd worden. Stemmen op BTC Direct doe je via deze knop:

Stem op BTC Direct

Cash Cow heeft aan alle genomineerden gevraagd om een korte video te maken met een soort dankwoord. Keisaai. Behalve die van BTC Direct:

 

Delen:

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor Belgiƫ.