Gisteren Prinsjesdag: zit er bitcoin in de koffer?

Koning Willem-Alexander heeft zijn toespraak erop zitten, Wopke Hoekstra heeft zijn koffer weer ingepakt en de NOS heeft weer een spannende reportage gemaakt.

Traditiegetrouw lekte de miljoenennota ook dit jaar uit en was de media er als de kippen bij om verslag te doen over de Nederlandse begroting. Wat er in het koffertje zat? Dat was eigenlijk al lang bekend. Maar van een andere koffer is de inhoud veel interessanter..

Vind de koffer!

Ergens in Nederland bevindt zich een koffer met een bijzondere inhoud. Wat dacht je van een Ledger Nano S met bitcoin ter waarde van 100 euro? Dat kan jij winnen, als jij de code van de koffer kan kraken.

De koffer heeft een zes-cijferige code. Van dinsdag tot donderdag vind je een nieuwe vraag op onze social media pagina’s. Het antwoord op een vraag vormt twee nieuwe cijfers.

Heb je alle zes cijfers gevonden? Mail dan snel je antwoord en een selfie waarop je keihard juicht naar nieuws@btcdirect.eu. Wie het eerst mailt heeft gewonnen!

Wat zijn de spelregels?

  • Je moet minimaal 18 jaar zijn om mee te doen
  • Met het meedoen geef je toestemming dat je foto gedeeld kan worden op onze kanalen (Facebook, Twitter en/of Instagram)
  • Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Er kan er maar één de winnaar zijn.

Heel veel succes!

Koffercode-hints

Hieronder vind je de koffercode-hints van afgelopen dagen:

Hint #1 (Dinsdag)

Hint #2: (Woensdag)

Hint #3: (Donderdag)
Komt eraan! Houd onze social media in de gaten 😉

Delen:

Frank Smits heeft zijn master behaald in Communicatie- en Informatiewetenschappen. Zijn specialisme is het analyseren van de koers. Frank voorziet een grote rol voor bitcoin in de digitale samenleving. Bekend van o.a. Twinkle Magazine en Internet Marketing Unie.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.