Crypto recap 25 mei: PostNL komt met een cryptozegel, en wat doet het WEF met crypto?

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin is vandaag redelijk stabiel gebleven, net als een groot gedeelte van de altcoins. Vandaag gaan we het hebben over het World Economic Forum, de Europese Centrale Bank, en over een wel heel speciale postzegel van PostNL.

Wat gebeurt er met het World Economic Forum en crypto?

De machtigste mannen en vrouwen ter wereld komen naar de Zwitserse gemeente genaamd Davos. Zij zijn hier allen naartoe gekomen om deel te nemen aan het World Economic Forum (WEF). De meest aangesneden onderwerpen zullen grotendeels gaan over de Russische invasie, inflatie en belastingen. Maar dit jaar wordt er ook een ander onderwerp aangesneden: crypto. Maar wat is het World Economic Forum?

Het WEF is een internationale bijeenkomst die elk jaar terugkomt, maar wie bezoekt dit forum? Dat zijn niet bepaald onbelangrijke mensen; ongeveer tweeduizend politici, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en internationale organisaties, academici, maatschappelijke organisaties en journalisten strijken neer om het hier te hebben over zeer belangrijke thema’s.

De crypto postzegel

Daarnaast kwam PostNL met een heel opvallend nieuwtje naar buiten. Het bedrijf vertelde dat zij een crypto zegel maken. “De NL crypto stamp is een postzegel die bestaat uit 2 delen: een fysieke postzegel en een digitale tweeling die je kunt verzamelen, uitwisselen en verhandelen in de blockchain. Een cryptopostzegel dus”, vertelt PostNL op hun website. Wil jij meer weten? Bekijk daarvoor de video van Axel hierboven!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.