Crypto recap 27 oktober: Dogecoin (DOGE) to the moon, en de euro is weer meer waard dan de dollar

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over de euro. Onze Europese munt is inmiddels weer meer waard geworden dan de Amerikaanse dollar.

Daarnaast gaat Axel het hebben over Dogecoin. Deze meme-coin maakte gisteren een gigantische stijging, en het lijkt gelinkt te zijn aan Elon Musk’s bezoek aan het Twitter-hoofdkwartier.

Dogecoin to the moon?

Het is inmiddels geen geheim meer dat Elon Musk een grote voorliefde voor Dogecoin heeft. De CEO van Tesla, SpaceX en straks waarschijnlijk ook Twitter, laat zich geregeld uit over het project. Wat dat betreft is het geen verrassing dat de entree van Musk bij Twitter voor een opleving van de Dogecoin koers zorgt. Zodanig zelfs, dat Dogecoin op deze groene dagen verreweg het best presterende project in de top 10 is.

De overname van Twitter door Elon Musk niet slecht voor Dogecoin. Sterker nog, er is een grote kans dat Twitter op termijn iets met de crypto zal ondernemen. Er gaan nu bijvoorbeeld al geruchten rond dat Twitter bezig is met de ontwikkeling van een eigen crypto-wallet. Meer hierover zie je in de video!

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.