Crypto recap 7 februari: FTX wil donaties terug, en Binance stopt met dollar-bankoverschrijvingen

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van allerlei nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat Axel het hebben over Binance. De grootste exchange ter wereld heeft namelijk alle bankoverschrijvingen in dollars tijdelijk stopgezet.

Daarnaast gaat Axel het hebben over FTX. Deze exchange wil namelijk zijn donaties terug.

FTX wil donaties terug

De nieuwe directeur van het failliet verklaarde FTX wil alle donaties aan politici terugvorderen. Onder het vorige regime van Sam Bankman-Fried ontvingen Amerikaanse politici 84 miljoen dollar aan donaties.

Als het geld niet op tijd terug gegeven is, dan gaat FTX zelf achter het geld aan, ‘met rente vanaf de datum waarop een actie is begonnen.’ In het persbericht staat:

‘De FTX-debiteuren sturen vertrouwelijke berichten naar politieke figuren, fondsen voor politieke actie en andere ontvangers van [financiële] bijdragen of andere betalingen.’

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Hoofdredacteur gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur met een vlotte pen en een gedegen kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.