Cyber Monday: wat zijn de beste bitcoin deals?

Aanstaande maandag is het Cyber Monday! Op deze dag kan je via verschillende webshops profiteren van flinke kortingen. Waar komt Cyber Monday eigenlijk vandaan? En wat doet deze dag met bitcoin?

Wat is Cyber Monday?

Cyber Monday is eigenlijk hetzelfde als Black Friday, maar dan voor online winkels. Deze dag is in het leven geroepen als antwoord op Black Friday. Cyber Monday komt altijd de maandag na Black Friday, die dag komt weer vlak na Thanksgiving.

Deze twee dagen luiden het begin in van de kerstperiode. Althans, in eerste in instantie voor Amerika. De laatste jaren is dit verschijnsel ook overgewaaid naar Nederland.

Vaak worden aanbiedingen pas op de dag zelf bekendgemaakt. Het kan dus zijn dat er in de loop van de dag steeds meer bekend wordt waar je spotgoedkoop met bitcoin kan betalen.

Wat zijn de beste bitcoin aanbiedingen voor Cyber Monday?

Speciaal voor jou zetten wij de beste bitcoin aanbiedingen op een rijtje op deze Cyber Monday:

Doe gratis mee aan een bitcoin workshop!

Wil jij alles leren over de wereld van bitcoin en blockchain? Bij BTC Direct kan jij profiteren van gratis workshops ter waarde van 199 euro. Elke donderdag worden er workshops gegeven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een hardware wallet aan te schaffen via BTC Direct, of die van jezelf meenemen. Kijk op de website van BTC Direct voor meer informatie.

Deze lijst wordt aangevuld wanneer er meer aanbiedingen bekend zijn. 

Veel bitcoins uitgegeven tijdens Cyber Monday

Cyber Monday is de periode van het jaar waarin mensen geld uitgeven op internet. Waarom dan ook niet je bitcoins uitgeven? Historisch gezien is Cyber Monday een dag waarin relatief veel bitcoin wordt uitgegeven. Dat zie je in onderstaande tabel:

Gegevens van Blockchain.info

Opvallend is ook dat het aantal uitgegeven bitcoins blijft stijgen op Cyber Monday sinds 2014. Zal er dit jaar ook voor een record-aantal aan bitcoin worden verhandeld? We gaan het zien..

Frank Smits heeft zijn master behaald in Communicatie- en Informatiewetenschappen. Zijn specialisme is het analyseren van de koers. Frank voorziet een grote rol voor bitcoin in de digitale samenleving. Bekend van o.a. Twinkle Magazine en Internet Marketing Unie.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.