long ethereum

De Big Long van Ethereum, verwacht tien jaar lang koers stijging

Darma Capital is een nieuw beleggingsbedrijf, ze hebben een kapitaal van 100 miljoen dollar en willen met klanten in zee gaan die willen wedden op cryptocurrency. Hun paradepaardje is de verwachting dat ether klaar is voor een bull run van maar liefst tien jaar!

Ethereum blockchain zorgt voor waardevermeerdering

De beleggingsfirma verwacht dat de onderliggende technologie, de Ethereum blockchain, sterk genoeg is om waardevermeerdering van de cryptocurrency ether te garanderen.

“We willen klanten werven voor een nieuwe beleggingscategorie,” zei Andrew Keys, een managing member van Darma.

Begintijd van internet

Keys, een is ook één van de eerste medewerkers van ConsenSys, een  applicatieontwikkelaar van Ethereum. Hij maakt de vergelijking van de staat van crypto nu, met de begindagen van het internet. Destijds was het niet gek dat beleggers een back-up moesten ondersteunen van Google of Amazon, bovenop de architectuur van het web.

De cryptocurrency ether is het equivalent van het web, maar in tegenstelling tot internet kunnen beleggers ether direct kopen, zei Keys.

Positieve ontwikkelingen Ethereum

‘We gaan 10 jaar long op ether’ zei Keys. Er zijn plannen om in de toekomst soortgelijke fondsen op te zetten voor bitcoin en andere coins.

Er is altijd veel nieuws over crypto. Denk aan schandalen, fraude en strakkere reguleringen. Maar er is ook genoeg positief nieuws te melden. Denk bijvoorbeeld aan verhalen over de adoptie en acceptatie van crypto. Zo is Ernst & Young privacytools aan het ontwikkelen op de blockchain van Ethereum. Societe Generale heeft onlangs 112 miljoen dollar beschikbaar gesteld om bonds uit te kunnen geven via Ethereum.

Sell high, buy low

De Darma-fondsen zijn geregistreerd bij de Commodity Futures Trading Commission (CFTC). De afgelopen jaren was de strategie van het fonds om eenvoudigweg zoveel mogelijk Ether te verwerven. Keys zei dat het fonds begin 2018 rond de top van de markt verkocht, om later grote hoeveelheden terug te kopen toen de prijzen daalden. Zo is het ze gelukt om 2.500 ether te bezitten, waar ze in er in eerste instantie ‘maar’ 1.000 hadden.


Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.