Ster van hitserie Entourage maakt show over cryptocurrency

Kevin Connolly is bezig met een tv-serie over cryptocurrency’s genaamd Cryptos. De acteur ken je misschien nog wel, hij speelde eerder Eric “E” Murphy in de immens populaire tv-serie Entourage.

Crypto mainstream maken

De acteur maakt de show met cryptocurrency fanaten Jason King en Erik Sords. Connoly vervult een dubbelrol voor Cryptos, hij is acteur en regisseur. King en Sords zijn beide producers.

Daarnaast is King medeoprichter van de door crypto’s gefinancierde “Academy School Blockchain” en is een zelfbenoemde ‘humanitaire hacker’. Sords creëerde Dionysia, dit is de eerste gedecentraliseerde wereldwijde filmstudio.

“Deze mannen willen crypto’s mainstream maken. Dat kan alleen maar goed zijn voor crypto’s. Ik ben alleen maar een filmmaker die geïnteresseerd is in het vertellen van coole verhalen en het verkennen van coole personages, “aldus Connolly. “Voor mij gaat het om relaties en vriendschappen. Dat is wat mensen willen zien.”


De (officiele?) trailer laat wat te wensen over, maar lijkt voor de sfeer van Entourage te gaan.

Films financieren met tokens

Volgens Breaker zal de show draaien om een kleine groep vrienden die films willen maken. In de show heeft geen enkele studio in Hollywood interesse. Daarom zijn de vrienden bezig om een gedecentraliseerde filmstudio van de grond krijgen. Deze filmstudio moet ook een bijbehorende token krijgen.

Connoly deed de aankondiging tijdens de North American Bitcoin Conference in Miami. Hij gaf toe dat dit zijn eerste keer was dat hij in contact kwam met cryptofanaten. Ook gaf hij toe dat hij eigenlijk niet zoveel weet over cryptocurrency’s.

“Aanvankelijk toen ik het script las, was ik het meest geïnteresseerd in de groep gefrustreerde acteurs die zeggen: fuck dit, laten we het gewoon alleen doen, we weten veel over cryptocurrency, we kunnen Hollywood aan!”

“Dit is de eerste cryptomeeting waar ik bij ben, het is dus een leercurve, en dat is precies wat Cryptos ook biedt,” zei Connely.

Misschien op Netflix

De show is nog niet opgepakt door een netwerk maar ze zijn al wel bezig met de pre-productie. Hoewel de serie is al echt in productie genomen. De eerste tien afleveringen zijn in de maak.

Connoly hoopt dat de serie wordt opgepikt door Netflix, Amazon Prime of een ander platform met veel content.

Wil je weer herinneringen ophalen? Bekijk dan de trailer van Entourage.

Delen:

Jerrymie Marcus heeft een journalistieke achtergrond en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce en VPRO.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.