Bitcoin weekoverzicht: UNICEF accepteert bitcoin en ethereum, pech voor Bitwise en Duitsland wil een digitale euro

Geen tijd gehad om het cryptonieuws te volgen deze week? Geen zorgen, onze vrienden van BLOX maken elke week een video van zestig seconden om je bij te praten.

BLOX is de nieuwste gratis crypto app voor iOS en Android. Met BLOX trade je binnen één minuut de tien populairste coins. Wil je meer weten over BLOX? Dat kan!

En als je je nu aanmeldt met de actiecode BITCOIN, dan krijg je je gratis 5 euro handelstegoed.

Lees alles over BLOX

Wat is er allemaal besproken?

  • UNICEF heeft een cryptofonds gelanceerd, je kan bitcoin en ether doneren. Het mooie is dat UNICEF de donaties niet omzet in fiat maar als crypto weer uitbetaalt. De eerste donatie is al binnen en komt van de Ethereum Foundation.
  • Een nieuwe week, een nieuwe afwijzing. Deze keer heeft de SEC de ETF aanvraag van Bitwise afgewezen.
  • Let’s go Europa! Nu China bijna klaar is met hun digitale valuta, en Libra ook volop in ontwikkeling is, wordt het tijd dat Europa zich ook in de strijd mengt. Duitsland wil nu een digitale euro van de centrale bank.

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.