Cardano verdubbelt beloningen voor hackers

De Cardano Fountation heeft, op de dag van de liefde, aangekondigd dat zij het netwerk veiliger willen maken. De beloningen voor hackers worden verdubbeld als zij kwetsbaarheden in het netwerk kunnen vinden. Dit maakte het team bekend via hackerone.com.

Verdubbeling van beloningen

“We zijn verheugd om een 6 weken durende promotie aan te kondigen op alle activa in scope die loopt van maandag 14 februari 2022 tot vrijdag 25 maart 2022”, aldus de Foundation. “Alle bountybedragen voor deze promotie zullen worden verdubbeld.”

Hiermee komt de hoogste bounty op 20.000 dollar (17.600 euro) te liggen. Dit gaat om een verdubbeling van de maximale bounty van 10.000 dollar. Dit wordt uitgereikt aan hackers die de meest cruciale kwetsbaarheden in het netwerk vinden. De andere beloningen, voor kleinere problemen, liggen tussen de 300 en 1500 dollar (265 en 13.200 euro)

Versterking van het merk

Cardano Foundation is enthousiast over de samenwerking met hackers. “We kijken er naar uit om beveiligingslekken te vinden om onze bedrijven en klanten veilig te houden. Met dit programma willen we het merk Cardano versterken door middel van dit openbare bug bounty-programma, dat betrekking heeft op essentiële items voor toegang tot en beheer van crypto-activa die zijn uitgegeven op de Cardano-blockchain.”

Cardano is veel in het nieuws te vinden de laatste tijd. Gisteren ging Cardano zowel bitcoin als ethereum voorbij in het 24-uurs transactievolume volgens gegevens van Messari.io. ADA stond zelfs nog op nummer één als je het 24-uurs transactievolume van bitcoin en ethereum bij elkaar optelde.

Gratis ADA van ons

Wil jij beginnen met je investering in Cardano? Vandaag krijg je 10 euro gratis van ons. Maak snel een account aan op het handelsplatform van BTC Direct en vul onderin het aanmeldscherm bij vouchercode ‘NIEUWS’ in. Hiermee krijg je direct 10 euro cadeau om ADA te kopen.

Maak account aan

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.