eos bitcoin coinbase

Coinbase en BLOX bieden EOS aan, grote aankondiging vandaag

Coinbase heeft aangekondigd EOS aan te bieden. Helaas werd deze aankondiging gisteren gedaan, toen de koersen allemaal diep rood waren. Meestal schiet de prijs van een coin omhoog na zo’n aankondiging, maar daar was gisteren geen sprake van.

Coinbase ondersteunt EOS

Het Amerikaanse Coinbase over het aanbieden van EOS:

“Vanaf vandaag ondersteunt Coinbase EOS (EOS) op Coinbase.com en in de Coinbase Android- en iOS-apps. Klanten van Coinbase kunnen nu EOS kopen, verkopen, converteren, verzenden, ontvangen of opslaan.”

EOS is beschikbaar voor alle wereldwijde Coinbase klanten, behalve voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk of de staat New York. Vanwege regelgeving krijgen deze gebieden later pas toegang tot EOS.

Coinbase zegt dat ze EOS hebben toegevoegd omdat er heel veel vraag naar was van hun bestaande klanten. Dagelijks kwamen er verzoeken binnen van klanten die willen kunnen handelen in EOS.

Nieuwe coins sneller aanbieden

In september 2018 kondigde Coinbase al aan om hun IT-systemen te herstructureren. Het doel hiervan is om sneller nieuwe cryptocurrency te kunnen toevoegen. In de laatste maanden hebben ze dan ook vijftien nieuwe munten toegevoegd aan Coinbase, waaronder een hele reeks stablecoins.

EOS in Nederland kopen

Ben je ook geïnteresseerd in EOS? In Nederland koop je EOS het snelst en het makkelijkst in onze nieuwe app BLOX. Je hoeft je niet te legitimeren en je kan al vanaf tien euro investeren in EOS, maar ook in een negental andere cryptocurrency. De app is hier gratis te downloaden voor Android en iOS.

Groot nieuws en goed handelsvolume

Veel analisten zijn het erover eens dat EOS een van de betere altcoins is. Dat zie je ook terug in de grote hoeveelheid  handelsvolume.

EOS had gisteren zelf ook goed nieuws: Ze lanceerden het EOS Domain Name System, ofwel gedecentraliseerde website domeinen. Gebruikers kunnen hun accountnamen bij EOS verbinden aan een EOS domein.

Vandaag (zaterdag 1 juni) komt EOS als het goed is ook met groot nieuws. Wat dat is houden ze nog even geheim. Dan Larimer, de man achter EOS, hint hier al een tijdje naar in verschillende Telegramgroepen.

Delen:

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.