BLOX verlaagt tarieven om Nederlandse beleggers van Binance op te vangen 

Vandaag werd bekend dat het grootste crypto-platform ter wereld, Binance, zich terugtrekt uit de Nederlandse markt. Nederlandse klanten van Binance moeten daarom binnen een maand hun crypto’s ergens anders stallen. BLOX ziet hierin een aanleiding om per direct de trade fee te verlagen, om deze beleggers tegemoet te komen. Daarmee is BLOX nu niet alleen de eenvoudigste en veiligste partij van Nederland, maar ook nog eens de voordeligste.  Bekijk dit nieuws en de gevolgen ervan voor de crypto markt, in onze dagelijkse nieuwsvideo:

BLOX verlaagt fee om Nederlandse Binance-gebruikers tegemoet te komen.


Klanten Binance staan in de kou 

Vorig jaar deelde de DNB al een boete van €3.325.000 uit aan het Aziatische bedrijf en nu blijkt dus dat de DNB Binance geen registratie verleend om actief te zijn op de Nederlandse markt. Per vandaag mag het bedrijf geen nieuwe Nederlandse klanten meer registreren. Vanaf 17 juli kunnen alle bestaande Nederlandse gebruikers van het platform niet meer storten en handelen.

Heb jij een account bij Binance? Dan heb je dus nog een maand om je coins van de beurs te halen. Speciaal voor jou hebben wij niet alleen onze fees verlaagd, maar ook de gratis BLOX-overstapservice gelanceerd. Kijk hier hoe het werkt:

Stap gratis over op BLOX ➜

Om te voorkomen dat Binance klanten niet meer bij hun beleggingen kunnen, moeten ze op zoek een ander crypto-platform. Het gaat naar verluidt om circa 700.000 Nederlanders die nu crypto’s op Binance hebben staan. Een massaverhuizing is dus op handen. Deze Nederlanders wordt aangeraden om nu een partij te zoeken die wél is geregistreerd bij de DNB. Het valt immers niet uit te sluiten dat in het kielzog van Binance nog meer niet-geregistreerde partijen de Nederlandse markt gaan verlaten. Dat zou betrekking hebben op honderduizenden Nederlanders die hun cryptomunten nog bij een dergelijk, niet-geregistreerd platform hebben ondergebracht.


Meerdere acties om klanten van Binance op te vangen

BLOX was het eerste handelsplatform dat zich registreerde bij de DNB en biedt een Binance alternatief aan de ruim 700.000 Nederlandse cryptohandelaren. Vanaf vandaag lanceert BLOX dan ook een aantal acties om de Binance klanten een nieuw en veilig onderkomen te bieden. Denk daarbij aan de gratis overstapservice, waarbij BLOX-gebruikers zonder poespas direct hun crypto’s kunnen storten in hun BLOX-kluis, en nu dus ook de verlaging van de trade fee van 1% naar 0,25%.
Mike Hutting, CEO van BLOX:

“Afgelopen jaar hebben we onze productpropositie verder versterkt met rendement op crypto's. Vanaf vandaag bieden we beleggers met BLOX het gemak van een broker tegen de kosten van een exchange. We waren al het veiligste en meest betrouwbare platform van Nederland. Maar nu zijn we zonder twijfel het beste alternatief voor de mensen die nu nog gelden op hun Binance account hebben staan.” 

Wil je weten hoe overstappen van Binance naar BLOX precies werkt? Axel legt het je in minder dan een minuut haarfijn uit in onderstaande video!

Van Binance naar BLOX overstappen. Hoe stort ik mijn crypto van Binance naar BLOX? (Tutorial video)
Stap gratis over op BLOX ➜
Delen:

Toon is hoofd Marketing & Communicatie bij BLOX. Zo nu en dan maakt hij er graag de tijd voor vrij om een bijdrage te leveren aan deze nieuwssite. Toon schrijft dan vooral over de opmerkelijke gebeurtenissen en zet zijn overtuigingskracht in om bitcoin onder het grote publiek bekend te maken. Hij was onder meer te gast bij NOS, RTLZ, De Telegraaf, FD, Marketingfacts, BNR, Quote, Satoshi Radio en Bitcoin Magazine.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.